foto: Ellis Peeters

Vriend worden van de stichting, wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Een vriend is iemand waar je sympathie voor hebt, waar je je mee verbonden voelt, een exclusieve wisselwerking.

Een stichting, en de doelen die daarmee gepaard gaan, kun je enkel laten sprankelen als er sprake is van een grote groep 'liefhebbers'. Liefhebbers, die dezelfde passie voelen voor hetgeen waar ML foundation Gambia voor staat! Elke gift is daarbij van grote waarde, alleen op die manier kunnen we genoemde projecten tot een hoger niveau tillen. Daar tegenover staat dat je als vriend een stem hebt in de zin van ideeën, kritiek, je evt.plaats mag innemen als voorzitter of adviseur van de stichting of zelfs mee kunt reizen naar Gambia om daar letterlijk mee te bouwen.

Op pagina "sponsoring" krijg je een praktisch beeld op welke manieren je kunt helpen, maar uiteraard zijn er geen voorwaarden aan een gift verbonden; we zijn dankbaar voor iedere steun aan ML foundation Gambia❤Wij maken hier een begin met het verbeteren van de weg. De helft van de breedte van deze zandweg is inmiddels verhoogd en verhard dmv een betonnen laag. Op die manier maken we vervoer mogelijk in het regenseizoen en bieden we parkeergelegenheid bij de school.


Een school bouwen is meer dan een gebouw neerzetten, Onze missie is dat de lokale gemeenschap centraal staat: zij zullen zorg dragen voor onder andere de school, de kwaliteit van de wegen en het schoonhouden van de straten.


2019 is het jaar van de fundraising rond het nieuwe schoolgebouw.

  • benodigd bedrag voor 3 klaslokalen en staffroom/kantoor: € 40.000

(bedragen zijn inclusief salaris van lokale werkers)

Daarnaast zijn we heel blij met elke gift, tip, hand en support vanuit welke hoek dan ook!

Little by Little, Day by Day