Sponsors "Brikama school project"

Super bedankt Camping 't Reestdal voor het onvergetelijke Jubileum concert en de donatie van deze avond, bestemd voor ons school project. Klik op de link om nog eens mee te genieten van het concert!youtu.be/1DGSHfbwqRg?t=17m17s

Ook de Afrikaanse markten bij Camping "t Reestdal waren onvergetelijk!

Dank aan Aatop Veenendaal door ons terugkerend te sponsoren met een prachtig bedrag, super bedrijf met hart voor ons project!

Thanks FysioTotaal Harderwijk: zowel in 2017 als in 2018 mochten we live muziek brengen in het gebouw van Fysio Totaal Harderwijk. Dit initiatief heeft mooie inzamelingen teweeg gebracht; we komen graag weer terug!

Ook veel respect voor een sportief team van RAV IJsselland: zij schaatsten gemiddeld 100 km persoon op de Weissensee in Oostenrijk en hingen daar een grote doneeractie aan. Bedankt!!

En wat dacht je van de dagelijkse steun, creativiteit en power van zo veel lieve mensen, zoals:

Tirsa's flessen actie, Nel's schuur uitverkoop, Martine en Johan's schoenen en kleding partijen, Arend en Beau's bruilofts collecte inzameling, Joas'schoolklas, Els' schoolbezoek, Jerry's 2e hands verkoop in Gambia, Het Winkeltje van Jannetjeen nog veeeeel meer!

Mede dankzij al deze hulp en initiatieven hebben wij in januari 2018 een stuk land kunnen aankopen voor de bouw van de nieuwe school. Daarnaast hebben we de grond inmiddels compleet ommuurd en afgesloten dmv een toegangspoort! Op facebook vindt u regelmatig foto's en video's terug van alle acties her en der. Hopelijk wilt u ons ook in de komende bouwfase van het schoolgebouw blijven ondersteunen,